Nye vinduer og døre monteres professionelt

Hos Martins Tømrer & Montage Aps står jeg klar til at hjælpe dig med montering af vinduer eller nye døre, hvis de gamle skulle være nedslidte eller af anden grund trænge til en udskiftning eller renovering. 

Mit tømrerfirma er beliggende i Skive, men jeg står også til rådighed for kunder i Viborg og på Nykøbing Mors, såvel

som kunder i Skive og omegn. 

Montering af vinduer og vinduesrenovering

Jeg tilbyder høj kvalitet og en omhyggelig service, og du kan derfor roligt lægge din opgave med nye døre og vinduer, i mine hænder. 

Med en ambition om, altid at yde en god service, er jeg grundig når jeg monterer nye vinduer. Hvis du står med vinduer eller døre, der trænger til en renovering, kan jeg tilbyde flere løsninger. Jeg tilbyder blandt andet:

  • Montering af termoruder og energiruder
  • Reparation og udskiftning af glaslister
  • Tætningslister samt beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ

Nye vinduer er ofte en god løsning

Ud over at tilbyde renovering af dine vinduer og døre tilbyder jeg også en fuld udskiftning af vinduer. Nogle gange står de gamle vinduer ikke til at redde, og derfor er den mest optimale løsning at skifte disse ud.

Ved montering af vinduer tilbyder jeg levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra nogle af Danmarks førende fabrikanter. Med nogle af Danmarks førende fabrikanter i baghånden kan du være sikker på, at du får nye vinduer, der holder godt de næste mange år frem.

Desuden forhandler og monterer jeg kun nye vinduer fra producenter og leverandører, jeg kan stå inde for. 

Montering af vinduer fra Kas​trup Vinduer

Af denne årsag bruger jeg også helst Kastrup Vinduer, som er dansk-produceret i lokalområdet af Skive og Holstebro. Hermed kan jeg forsikre dig om høj kvalitet, hurtig levering og god kundeservice fra leverandøren. Jeg kan desuden altid få reservedele fra Kastrup Vinduer hvis jeg skal udføre reparation eller udskiftning af vinduer.

Hurtig udskiftning af døre

Som vinduesmontør kan jeg naturligvis også hjælpe dig med professionel udskiftning af døre, samt reparation af dine døre, hvis der er sket et uheld. Dette gælder uanset om der er tale om yderdøre/facadedøre eller indvendige døre. Jeg kan eksempelvis skifte dørkarmen eller hængslerne, udskifte ruden i din hoveddør eller reparere gummilister. 

I de fleste tilfælde skal jeg hjælpe med at montere en ny dør ved et nybyggeri, eller udskifte en gammel utæt dør til en moderne og miljøvenlig dør. Jeg hjælper selvfølgelig med udskiftning af døre for både private og erhverv, samt kommunale/regionale instanser og boligforeninger. 

Efter mange års erfaring, kan jeg desuden foretage dørudskiftning og vinduesudskiftning hurtigt og effektivt, hvilket er til din fordel når jeg skal give dig et tilbud.

Kontakt mig og hør om priser på montering af nye vinduer & døre

Hvis du trænger til at gøre noget ved de gamle og slidte vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte mig for at høre om et uforpligtende tilbud. Jeg forsøger altid at finde frem til en fair pris, der passer både dig som kunde og mit firma.

Er du interesseret i et tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 23 24 25 42 eller skriv til os på mail via: Martin@mtmaps.dk

Få et GRATIS tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Martins Tømrer & Montage ApS

CVR: 29400059

KONTAKT

Telefon: 23 24 25 42

martin@mtmaps.dk